Εγώ

Γεια! Ονομάζομαι Γιάννης Μόρας και είμαι αυτή τη στιγμή CEO στη DTEK
μία εταιρεία πληροφορικής με έμφαση στην κατασκευή ιστοσελίδων και eshop.

Τα τελευταία χρόνια έχω δει από το μηδέν την πορεία αυτής της εταιρείας να μετατρέπεται από σχεδία σε βάρκα με κουπιά και πανιά ψάχνοντας το επόμενο της λιμάνι σε δύσκολους και φουρτουνιασμένους καιρούς.

Παράλληλα έχω κάνει διάφορα side projects όπου άλλα πήγαν άκλαφτα και άλλα τα κλαίμε ακόμη.

Τα δάκρυα μας όμως για καλή μας τύχη πέσανε πάνω στα smartphone μας και έτσι μάθαμε να τα διορθώνουμε. Και επειδή μάθαμε να τα διορθώνουμε καλά είπαμε γιατί να μην κάνουμε και ένα επισκευαστικό κέντρο. Έτσι τα τα τελευταία χρόνια έχουμε φτιάξει και το Servicaki το οποίο αποτελεί ένα επισκευαστικό κέντρο τεχνολογικών συσκευών .

Το κακό με το επισκευαστικό κέντρο όμως είναι ότι χρειάζεται ανταλλακτικά και εργαλεία – βασικά πολλά ανταλλακτικά και πολλά εργαλεία . Τα αγοράσαμε αλλά έπρεπε να τα οργανώσουμε . Και επειδή είδαμε ότι και άλλοι σαν εμάς που διαθέτουν επισκευαστικά κέντρα ψάχνανε να βρουν ανταλλακτικά φτιάξαμε το Phoneparts τo οποίο αποτελεί το καινούριο μας εγχείρημα στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Προσπαθώ να μαθαίνω συνέχεια καινούρια πράγματα και για το λόγο αυτό θα χρησιμοποιήσω το συγκεκριμένο blog σαν σημειωματάριο ώστε να τα έχω όλα συγκεντρωμένα.

Τον τελευταίο καιρό καίγομαι με Python , Arduino και Game Development οπότε θα σας πρήξω και με αυτά λίγο .

Συχνές Ερωτήσεις

Ημερομηνία Γέννησης : 09 Μαϊου 1983 Νάουσα Ημαθίας
Εκπαίδευση : Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης Τμήμα Πληροφορικής
Καλύτερη ομάδα στον κόσμο : ΠΑΟΚ
Αγαπημένο φαγητό : Μπύρα
Αγαπημένη μπύρα : Septem


?>