Ενός λεπτού σιγή…

για όλα τα project που δεν κατάφεραν ποτέ να βγούν στην επιφάνεια . Έχω ζήσει το συγκεκριμένο συναίσθημα άλλη μία φορά στο παρελθόν και το έζησα άλλη μια φορά τώρα με το shopforinsta το οποίο αν και δεν πήγε άκλαφτο δεν κατάφερε να πιάσει ούτε στο ελάχιστο τις προσδοκίες που είχα από αυτό.

Στο παρελθόν είχα ζήσει αντίστοιχη περίπτωση αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό όταν φτιάξαμε στην dtek το carfinder στο οποίο όμως και η ομάδα ήταν μεγαλύτερη , και ο χρόνος και τα χρήματα που ξοδεύτηκαν αρκετά περισσότερα από αυτή την φορά . Παρόλαυτα δεν θεωρώ πως το shopforinsta ήταν αποτυχία και δεν χρυσώνω με τον τρόπο αυτό το χάπι της αποτυχίας . Το project λειτούργησε αποδοτικά για τους πελάτες μας απλά δεν κατάφερε να πείσει νέους πελάτες να το χρησιμοποιήσουν και να βάλουν το χέρι στην τσέπη τους πληρώνοντας μία μηνιαία συνδρομή .

Οι επιλογές που έχω αντικειμενικά είναι 3 :

  • Συνεχίζω πιο δυνατά – διαφορετικά την προώθηση
  • Το κλείνω και το αφήνω ανοιχτό μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες που έχω
  • Το δίνω δωρεάν σε όλους

Η πρώτη απορρίπτεται γιατί δεν υπάρχει χρόνος και το υπάρχον κεφάλαιο για διαφήμιση χρειάζεται για το καινούριο μας eshop που ετοιμάζουμε (θα σας πώ γι’αυτό όταν έρθει η ώρα)

Η δεύτερη είναι μία safe επιλογή καθώς κάτι που δεν το χρειάστηκε ποτέ κανείς δεν θα λείψει και μάλλον και σε κανέναν .

Η τρίτη επιλογή , το να το δώσω δωρεάν σε όλους ναι μεν θα μου δεσμεύσει πόρους από τον σερβερ μου και χρόνο για τυχόν support αλλά είναι μία καλή ευκαιρία να γίνει το project γνωστό . Στην τελική μπορεί να είναι ένα καλό δωρεάν εργαλείο .

Για να δούμε … μένει να βρεθεί χρόνος για να ξηλώσουμε τα subscriptions ..

?>